Privacyverklaring

Privacyverklaring Rijschool Dennis

In deze privacyverklaring leggen wij uit hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens. We maken helder welke persoonsgegevens wij verzamelen en voor welke doeleinden wij deze gebruiken. We leggen je ook uit hoe je jouw gegevens kunt inzien, wijzigen of verwijderen. We vinden het belangrijk dat jij hier goed van op de hoogte bent en raden je aan deze verklaring zorgvuldig te lezen.

Contactgegevens Rijschool Dennis

Website: www.rijschooldennis.nl

E-mailadres: info@rijschooldennis.nl

Adres:

Uitgeesterweg 25

1911 NK Uitgeest

Tel: 0251 312 117 / 06 443 30354

Mevrouw M. van Gaalen is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens door Rijschool Dennis.

Persoonsgegevens die wij verwerken:

Rijschool Dennis verwerkt je persoonsgegevens, doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je zelf deze gegevens aan ons verstrekt. Persoonsgegevens die wij verwerken zijn:

  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • IP-adres
  • Internetbrowser en apparaat type

Bijzondere en gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken:

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar, tenzij ze toestemming hebben van hun ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker jonger is dan 16 jaar. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens van minderjarigen worden verzameld, zonder ouderlijke toestemming. Als je ervan overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld van minderjarigen, kun je contact met ons opnemen via info@rijschooldennis.nl, zodat wij deze gegevens kunnen verwijderen.

Waarom wij persoonsgegevens verwerken:

Rijschool Dennis verwerkt jouw persoonsgegevens, zodat we je te kunnen bellen of e-mailen en onze dienstverlening kunnen uitvoeren.

Hoe lang bewaren we persoonsgegevens:

Rijschool Dennis bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk is en alleen om onze dienstverlening te kunnen uitvoeren.

Delen van persoonsgegevens met derden:

Rijschool Dennis verstrekt je persoonsgegevens uitsluitend en alleen aan derden als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies en vergelijkbare technieken die wij gebruiken:

Rijschool Dennis gebruikt alleen technische en functionele cookies en analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Persoonsgegevens inzien, aanpassen of verwijderen:

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te laten verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens. Tevens heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kunt indienen om de door ons opgeslagen persoonsgegevens (als pdf bestand) naar jou of een door jou genoemde organisatie te laten sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@rijschooldennis.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij je een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, dat is de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We zullen zo snel mogelijk reageren op jouw verzoek, uiterlijk binnen vier weken. Rijschool Dennis wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl.

Hoe beveiligen wij persoonsgegevens:

Rijschool Dennis neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, kun je contact op met ons opnemen via info@rijschooldennis.nl.